DAINESE PERKENAL PAKAIAN DALAM UNTUK BIKER

dainese d-core

Pembuat pakaian penunggang motosikal DAINESE kini telah melancarkan satu rangkaian baru pakaian yang direka khas untuk memberi keselesaan haba dan untuk mengoptimumkan prestasi penunggang motosikal.

Terima kasih kepada gabungan fabrik seperti poliamida, Elastane dan * Dryarn®, pakaian dalam koleksi baru dari pengeluar Itali menyediakan penebatan yang baik, menghilangkan kelembapan dari kulit dan memberikan keselesaan optimum dengan model yang memohon beberapa tekanan, dan melekat pada badan.

Teknologi D-Core Thermo dan D-Core Dry, direka untuk menawarkan prestasi yang sangat baik semasa menunggang motosikal, atau mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti sukan yang lain pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Semasa cuaca paling sejuk pakaian D-Core Thermo menjaga tubuh terima kasih kering struktur 3D khas, yang mengoptimumkan sifat penebat haba dan mengekalkan badan pada suhu tetap, sementara masih membenarkan kawasan-kawasan yang berpeluh yang paling untuk bernafas.

Perkataan utama bagi rangkaian produk D-Core Dry ialah transversality. Sinergi antara benang teknikal dan menyusuri membolehkan penunggang basikal menangani sebarang keadaan cuaca, terima kasih kepada penggunaan pakaian yang direka khas untuk menjaga kering badan pada setiap masa dan mengekalkan prestasi pada tahap puncak, dengan mengoptimumkan proses pengurusan kelembapan.

Anti-pilling, kain anti-bau yang digunakan dalam garis seluar Dainese 100 peratus dibuat di Itali.

Bahagian khusus diletakkan dalam gelombang selari di bahu, siku dan lutut untuk meningkatkan keselesaan dan prestasi sukan, manakala kain mampatan yang berbeza merangsang otot dan meningkatkan aliran darah.

Dryarn adalah kain yang inovatif dengan berat tentu yang rendah, yang menyediakan pakaian dengan ringan yang hebat dan dengan sifat-sifat haba-peraturan yang sangat baik, apa jua keadaan cuaca.

2015-10-02-10.57.09